Over mij

Ervaring

Ik heb ongeveer vijf jaar ervaring met het uitlaten van honden, van verschillende rassen en leeftijden. Van 13- jarige labradors tot chihuahua puppy's!  Verder heb ik ervaring met puppy's en puppytraining, getraumatiseerde honden en eenkennige honden. Ik ben gewend om met honden te lopen die niet altijd zin hebben om met mij te lopen.

Met het oppassen op katten heb ik ervaring met zowel senioren katten als kittens. Bezoeken worden afgesteld op het karakter van de kat. Als de kat behoefte heeft aan veel aandacht en spelen, dan wordt daar uiteraard voldoende tijd voor ingeruimd.

Verder sta ik ook open om te zorgen voor andere huisdieren, denk bijvoorbeeld aan het zorgen voor konijnen tijdens uw vakantie.


Wat kunt u van mij verwachten als uitlaat/oppas?

In mijn werk gaat het om vertrouwen. U vertrouwt uw dier aan mij toe en dat vind ik een grote verantwoordelijkheid. Daarom is het van mij van groot belang om een goede band met zowel uw dier als u zelf op te bouwen. Daarnaast kunt u ervan uitgaan dat ik uw dier ontzettend veel aandacht en liefde zal geven. Verder kunt u regelmatig foto's en video's verwachten om u op de hoogte te houden. 


Kwalificaties

In maart 2023 heb de opleiding individueel instructeur aan Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum met succes afgerond. Daarnaast volg ik verschillende cursussen en sta ik altijd open voor het leren van nieuwe kennis en methoden die mij helpen om dieren beter te begrijpen zodat ik een betere uitlater en oppasser kan worden.


Afgeronde opleidingen/cursussen


2021-2023: Individueel instructeur - Annorlunda Kynologisch Kenniscentrum

2023: Module 2 - Kattenacademie

2022: Module 1 - Kattenacademie

2022: Trimmen basis - Kattenacademie