Mijn diensten

OP DIT MOMENT NIET BESCHIKBAAR

Hondenuitlaat

De uitlaatservice is beschikbaar in Heiloo. Wandelingen duren maximaal drie kwartier, afhankelijk van waar de hond behoefte aan heeft. In principe zijn het individuele wandelingen, tenzij het om honden uit hetzelfde huishouden gaan. Ik vind het belangrijk om de honden persoonlijke aandacht te kunnen geven.


Dierenopvang

De oppasservice is beschikbaar in Heiloo, Limmen, Castricum, Alkmaar, Egmond Binnen en Egmond aan de Hoef bij de eigenaar thuis. Er kunnen afspraken worden gemaakt over huishoudelijke werkzaamheden. In principe is vakantie opvang voor maximaal een week.


Vakantiebezoek

De vakantiebezoeken zijn mogelijk in Heiloo. De duur van de bezoeken is afhankelijk van de wensen van de eigenaar en dier. Er kunnen afspraken worden gemaakt over huishoudelijke werkzaamheden. In principe zijn er maximaal twee bezoeken per dag mogelijk.


Gang van zaken

U kunt in contact met mij komen door het invullen van het contactformulier. Er volgt altijd een eerste kennismaking. Hierin kunnen onder andere verwachtingen, wensen, data en tarieven worden besproken. Het verdere contact loopt bij voorkeur via What'sapp. Dit kan uiteraard ook telefonisch of per e-mail. Afspraken kunnen tot twee maanden in de toekomst worden gepland. Idealiter worden afspraken tot maximaal een week van te voren gemaakt. Echter kunnen plannen altijd wijzigen en is dit niet altijd mogelijk. Ik ben flexibel beschikbaar dus u kunt mij altijd berichten mocht u op korte termijn een uitlaat of oppas nodig hebben.